www.kaze-sport.dk
Indkøbskurv:0 Enheder DKK 0,00
Om os

Kaze Northern Europe er den officielle Nord-Europæiske repræsentant af Kaze i Tjekkiet. Firmaet i Tjekkiet ejes og drives af den tidligere tjekkiske karatemester Miloslav Schwarz og hans søn Marek i tæt samarbejde med sportens nuværende top-repræsentanter. 

 

Samarbejdet er baseret på udøvernes feedback til konstant at kunne forfine og forbedre såvel de anvendte materialer som færdige produkter.  Firmaet har siden 1990 specialiseret sig i karateudstyr (samt tæningsudstyr til anden kampsport) og er p.t. de eneste som fremstiller samtlige produkter i EU. Dette sikrer at kvaliteten er i top og at alt er fremstillet under EU kontrollerede forhold og standarder.

 

 

Kaze har gennem årene været officiel leverandør til landshold i bl.a. Tjekkiet og Slovakiet og sponsoreret mesterskaber, mindre stævner, samt top udøvere personligt.

 

I Danmark har Kaze været repræsenteret ved Kaze Northern Europe siden 2010 - med et mål om at overbevise karate udøvere på alle niveauer, at Kaze er et mere komfortabelt produkt, der løbende udvikles og hele tiden følger de seneste designmæssige trends. Det er det, der gør Kaze til det foretrukne mærke for den kræsne og indvidualistiske sportsudøver.

 

Følg os på Facebook  - og følg vores fotoalbums som tydelig viser, at Kaze ses på stævnepodier igen og igen. Der findes kampsport specialister til kampsport - og så findes der: